Източник и снимка: Sportal.bgИзпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че собствениците

...
Източник и снимка: Sportal.bgИзпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че собствениците
Коментари Харесай

Ангел Петричев: Братя Домусчиеви ни най-малко не са се дистанцирали от Лудогорец

Източник и фотография: Sportal.bg

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев съобщи, че притежателите на “орлите ” Кирил и Георги Домусчиеви са към момента извънредно покрай тима и слуховете, че към този момент са се дистанцирали от ръководството на клуба, не дават отговор на истината. 

“Имаше изказвания, че нашите притежатели са се дистанцирали от клуба, само че няма такова нещо. Братя Домусчиеви са извънредно близо до тима. В момента просто уголемяват бизнеса си и е обикновено да не могат да бъдат непрекъснато към отбора. За това ние като оперативно управление сме тук. Няма нещо, което да не са обезпечили, от нещата, които сме поискали. Ако Лудогорец не върви напред, то е заради човешкият фактор, а не поради липса на някакви условия ”, сподели Петричев.

Директорът също по този начин разкри, че има много сериозен интерес към футболисти на Лудогорец. Дори и към юношите. 

" Има диалози с още избрани състезатели. Към футболистите на Лудогорец постоянно е имало интерес, само че знаете, че ние не вършим прехвърляния непременно. Дори и за юношите ни има много запитвания. Интересът към Светослав Ковачев, Венцислав Керчев и Доминик Янков е голям от тимове от Първа лига.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР